Yksinkertaisuus ei ole ruma sana sisustussuunnittelussa.

Haluan todeta, että kiinteä yhteistyö Sisustussuunnittelu Visionen kanssa on ollut erittäin hyvää, ja että Sari Valkolan osuus sekä projekti-koordinaattorina että sisustuksen ammattilaisena on ollut ratkaiseva.

Frank Schauman

Sinun tulee elää ja nauttia asunnossasi, jonka Sinulle suunnittelen.

Hyvä suunnittelija pystyy tekemään paljon muutakin kun pelkästään suunnittelemaan kotisi, hyvä sisustussuunnittelu tuo monet eri osa-alueet yhteen. Hän pystyy huolehtimaan koko projektistasi, olipa se sitten pieni tai suuri, yhdestä huoneesta aina koko rakennukseen. Hän kartoittaa yhdessä toiveesi ja tarpeesi ja suunnittelee Sinulle kokonaisuuden. Yksilöllisesti tavoitteitasi kunnioittaen.

Yhteistyö Sisustussuunnittelu Visionen kanssa tämän projektin läpiviemiseksi sujui loistavasti. Tilaajana olen todella tyytyväinen lopputulokseen. Kohteen sisustus sopii hyvin luonnonläheiseen ympäristöön kuitenkaan unohtamatta minulle tärkeää modernia tyyliä.


Suunnittelun alkutapaamisessa keskustelen kanssasi projektin yksityiskohdista. Hahmottelemme yhdessä tavoitteistasi, toivomuksistasi sekä projektisi budjetista mahdollisimman selkeän kuvan suunnittelutyön pohjaksi. Seuraavaksi teen suunnitelman projektin laajuudesta kuvineen ja materiaalimalleineen. Sisustussuunnitelma käydään kanssasi yksityiskohtaisesti läpi ja teen suunnitelmaan mahdolliset tarvittavat muutokset. Näin projektisi sisustussuunnitelma valmistuu toteuttamista varten.

Valvon halutessasi puolestasi koko sisustusprojektin. Kilpailutan/Hankin halutessasi materiaalit ja kalusteet ja huolehdin niiden asentamista paikoilleen. Uudisrakennus- tai remonttikohteissa toimin läheisessä yhteistyössä mahdollisten arkkitehtien, suunnittelijoiden ja urakoitsijoiden kanssa.

Me suosittelemme

“Schauman arkkitehdit Oyllä on vuosikymmenten kokemus vaativien rakennushankkeiden arkkitehti- ja pääsuunnittelusta.

Allekirjoittanut toimii itse tilaajana Villa Panorama Oyssä. Hanke on ollut erityisen haastava suuren etäisyyden ja korkean vaatimustason johdosta. Hyvien yhteistyökumppaneiden merkitys korostuu tämäntyyppisissä hankkeissa.

Haluan todeta että kiinteä yhteistyö Sisustussuunnittelu Visionen kanssa on ollut erittäin hyvää ja että Sari Valkolan osuus sekä projekti-koordinaattorina että sisustuksen ammattilaisena on ollut ratkaiseva.

Vaativan rakennushankkeen kaikissa vaiheissa ja tiukassakin aikataulupaineessa Sari Valkola on aina edennyt järjestelmällisesti ja tilaajaa ajatellen.

Sisustussuunnittelu Visione on myös toiminut kiitettävästi kilpailuttamalla tehokkaasti pienimmätkin osatoimitukset. Voin lämpimästi suositella yhteistyötä heidän kanssaan.”

Frank Schauman,Turku

 

 

Oulujoen rannalle rakennuttamamme vaativa kohde onnistui yli odotustemme. Sari Valkolan näkemys ja visiot auttoivat meitä saavuttamaan lopputuloksen, johon olemme todella tyytyväisiä. Sisustuksen suunnittelu oli ammattitaitoista sekä ripeää ja projektin koordinointi oli vaivatonta toimiessamme yhteistyössä Sisustus Visionen kanssa.

 

Pentti ja Kaarina Pajulampi, Oulu

“Yhteistyö Sisustussuunnittelu Visionen kanssa tämän projektin läpiviemiseksi sujui loistavasti. Kohteeseen toivotun tyylin mukaiset materiaalit, valaisimet ja huonekalut löytyivät nopeasti – ja myös hankinnat eri tavarantoimittajilta hoituivat samalla.

Arvostan myös sitä, että viestintä puolin ja toisin toimi sähköpostitse todella sujuvasti. Tämä olikin tärkeää, koska kohde on pitkän matkan päässä, enkä päässyt paikanpäälle kovin usein. Tilaajana olen todella tyytyväinen lopputulokseen. Kohteen sisustus sopii hyvin luonnonläheiseen ympäristöön kuitenkaan unohtamatta minulle tärkeää modernia tyyliä.”

 ,Espoo

 

 

”Rakennusalan ammattilaisina halusimme rakentaa paitsi teknisesti korkealaatuisen, myös kauniin, aikaa kestävän kodin. Uuden kotimme sisustussuunnittelu ei jättänyt toivomisen varaa. Sisustussuunnittelu Visionen palvelukyky ja ammattitaito täytti ja ylittikin odotuksemme. Sari Valkolan vahva näkemys, kyky hahmottaa kokonaisuuksia sekä saumattomaan yhteistyöhön perustuva, ripeä työskentelytapa tekivät sisustuksen suunnittelusta ja toteuttamisesta meille vaivatonta. Lisäksi välittömän ja helposti lähestyttävän Sarin kanssa yhteistyö oli miellyttävää. Erityisen iloisia olemme siitä, että uudesta kodistamme tuli paitsi kaunis, myös meidän näköisemme.”

 

Sakari Jämsä ja Henriika Weiste, Oulu

Siirry kuvagalleriaan